Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги проблем колата гасне

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Без да твърдя, че съм разбирач, но признаците са като за смяна на дебитомера, а и ти сам твърдиш, че откачайки го колата не гасне. Не е проблем да направиш няколко кръгчета с изключен дебитомер и да разбереш в него ли е проблема.
    Добре колега ,значи откачам буксата на дебитомера,и ще покарам така ,ако не загасва,или спре да се пъне колата,значи той ще е за смяна,така ли да разбирам.Прочетох други подобни теми,за дебитомерите и ще проверя така кво ше стане.
    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Е сега вече открих проблема,дано да е от това де ,запалих колата вдигнах капака и чух един звук като свистене,смучене на въздух гуменото съединение между дебитомера и дроселовата клапа,е пробит и то от долната му страна с пръсти бутнах там и ми стана ясно. Благодарен съм на всички вас колеги за съветите,които ми дадохте.

Comment

Напълно допустимо да е от това, ако е така не разчитай на лепене, а просто го смени.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Вярно,до сега покарах със облепен с изолир бант маркуч само да разбера дали ще прави бела,но 20-км навъртях градско без,никакво поклащане на оборотите,камоли да изгасне,и паленето се подобри доста.Утре ще ходя по авто частите за нов ако не намеря,мисля за втора употреба(За което съм питал).

Comment

такива неща трябва да ги забеляваш защото...колегите и аз ти дадохме много мнения и накрая грешни....дросел дебитомер ко ли не беше хахаха накрая маркуч....на дебитомера.....усепех за напред с кеф да си затвориш темата...защото има много такива теми...използваи търсчката има много инфо...!
            Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
            Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Хич не му дадохте погрешни мнения!Тая дупка лъже дебитомера така,че сте били прави.Заключвам темата като изчерпана!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X